El grup GuinotPrunera i

Vidal Gomà inicia una nova etapa amb la integració al grup GuinotPrunera.

GuinotPrunera és una de les empreses amb més trajectòria al sector immobiliari català i amb forta implantació a les províncies de Barcelona i Girona. Ofereix un servei integral a les àrees de Consultoria i Intermediació Immobiliària, Gestió de Patrimonis i Administració de Comunitats de propietaris.

Busques una nova llar?
Vols emprendre o millorar el teu negoci?

Troba el teu immoble en venda o lloguer amb GuinotPrunera


Destacats en venda

 
Descobreix les nostres novetats i el producte més destacat en venda.
Veure
tots
NOVETAT
112 m2 |  2 Habitacions |  2 Banys
249.000 €
163 m2 |  4 Habitacions |  2 Banys
269.000 €
70 m2 |  2 Habitacions |  1 Banys
750 €/mes

Promocions d´obra nova destaques

EN
PREU

No s'han trobat promocions amb els criteris indicats.

Oportunitats en venda

Consulta també la nostra oferta d’habitatge de segona mà.

Agència
immobiliària
El nostre servei de comercialització en venda i lloguer va dirigit a propietaris particulars, inversors i promotors. Oferim el pla de comercialització que millor s’adapta a cada producte, assegurant-ne un procés ràpid i transparent.
Gestió
de patrimonis
Som especialistes en gestió de patrimonis immobiliaris en lloguer. Treballem tant amb petits propietaris com amb grans inversors i fons patrimonials, establint el pla d’acció que s’adapta a cada cartera patrimonial i assegurant el màxim benefici per a la propietat.
Administració
de comunitats de propietaris
Sabem que l’habitatge és la principal inversió de les famílies. Per això a GuinotPrunera volem contribuir a preservar el seu valor, assegurant el manteniment de la comunitat i el correcte funcionament de tots els serveis.

Proporcionamos un servicio integral en las áreas de Consultoría e Intermediación Inmobiliaria, Gestión de Patrimonios y Administración de Comunidades.