Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Pàrquing en lloguer a Ca N'Aurell, Terrassa

12
60 €/mes
Ref. 55051
  • Descripció
  • Característiques
Veure el mapa
Descarregar fitxa

Plaça de pàrquing de lloguer situada en c. Galileu, al costat del monument de la màquina del tren i la Rambla d'Ègara de Terrassa. Pertece al barri de Ca N'Aurell un dels barris més extensos, situat a l'oest de la Ciutat, al costat del centre, disposa de tot tipus d'equipaments i és la seu de diverses entitats importants, també hi ha un institut i diverses escoles de primària. En l'arrendament s'haurà d'afegir dues mensualitats de fiança obligatòria a ingressar en l'Institut Català del Sòl (INCASOL). El preu publicat no inclou despeses ni impostos. Sol·licita més informació!

Nova llei 11/2020 de 18 de setembre en propietats de lloguer


La publicitat dels habitatges de lloguer no es vinculant degut a que l'estem adequant als requisits de la nova llei 11/2020 de 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes.