Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Política de privacitat

COMPROMÍS DE CONFIDENCIALITAT I COMPLIMENT DEL RGPD

Vidal Gomà Gestió, SLU amb NIF: B-65143307, Administrador col·legiat nº: 3113, Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya nº: 2547, certifica que les dades recopilades dels usuaris de la web es consideren de caràcter confidencial i que en cap cas seran cedides a tercers.

Vidal Gomà es compromet a destinar els seus màxims esforços per complir en tot moment, en relació al tractament de dades, amb la legislació vigent a cada moment en matèria de protecció de dades, actualment el Reglament General de Protecció de Dades (UE) Nº 679/2016. 

Vidal Gomà Gestió, SLU vol garantir tots els drets relacionats amb la privadesa de tots els Usuaris que ens contactin a través del present Portal, assumint els requisits que marca el Reglament General de Protecció de Dades (UE) Nº 679/2016, d'ara endavant el RGPD, i la Llei 34/2002, 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (B.O.I. 12/07/2002).

De manera que, en aquest sentit, si vostè decideix utilitzar els formularis de VIDAL GOMÀ GESTIÓ, SLU, només se li sol·licitaran les dades estrictament necessàries per respondre a la seva petició.

Per a més informació sobre els termes i condicions en els quals VIDAL GOMÀ tractarà les dades dels usuaris que utilitzin els formularis del present portal, consulti els següents apartats.


RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

En compliment del RGPD posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les dades dels USUARIS que utilitzin el formulari de contacte de la web és: 

VIDAL GOMÀ GESTIÓ, S.L.U. 

NIF: B-65143307

Adreça postal: 08221 Terrassa (Barcelona) Rambla d’Ègara, 134 baixos

Adreça electrònica: rgpd@vidalgoma.com

Telèfon: 937 339 950

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

VIDAL GOMÀ tractarà les seves dades amb la finalitat de:

o Gestionar i atendre les sol·licituds d'informació i/o consultes que els usuaris del formulari de contacte de la web ens enviïn. 
o Gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin i, en els casos que procedeixi, facilitar-los ofertes sobre els immobles dels quals ens hagin manifestat el seu interès.

VIDAL GOMÀ no prendrà decisions automatitzades sobre la base del seu perfil.

 

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

La base legal per al tractament de les seves dades és l'obtenció del seu consentiment. 

És per això que VIDAL GOMÀ sol·licita el seu consentiment per tractar les seves dades amb la finalitat anteriorment descrita de gestionar i atendre les consultes que ens plantegin, consentiment que ens serà prestat en cas i al moment d'emplenar i enviar-nos el formulari de contacte o en subscriure's per rebre la nostra newsletter en l'e-mail que ens faciliti a tals efectes. 

En prémer la casella ENVIAR en els formularis d'aquest Portal, donarà el seu consentiment a aquestes condicions legals. S'entendrà que l'usuari accepta les condicions establertes si prem el botó ENVIAR.

 

PERÍODE DE CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES

VIDAL GOMÀ conservarà les dades facilitades pels usuaris de la web a través del formulari de contacte o del formulari de subscripció a la nostra newsletter, mentre no ens sol·licitin la cancel·lació de les seves dades o es donin de baixa del servei de recepció de la Newsletter. 

 

DESTINATARIS ALS QUALS COMUNICAREM LES SEVES DADES
Els destinataris de les seves dades seran l'equip de professionals de VIDAL GOMÀ, l'Administrador de la companyia i els prestadors de serveis necessaris per al manteniment informàtic i de la web.

Les seves dades no se cediran a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal.

 

DRETS QUE ELS ASSISTEIXEN

Finalment, els informem que, si ho desitgen, poden exercir els següents drets que el RGPD679/2016 reconeix a les persones interessades a accedir a les seves dades, a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament de les seves dades en determinades circumstàncies, a cancel·lar el tractament de les seves dades en determinades circumstàncies, a sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat per la qual es van recollir, a l'oblit, a la limitació del tractament i a la portabilitat de les dades, dirigint-se per escrit a rgpd@vidalgoma.com amb còpia del seu DNI.

 

SUBSCRIPTORS NEWSLETTERS


En la mesura en què els usuaris a través de la web es poden subscriure voluntària i gratuïtament per rebre la Newsletter de VIDAL GOMÀ sobre novetats, notícies, promocions, oportunitats del sector immobiliari, a continuació els facilitem la següent informació addicional a la facilitada als apartats anteriors, sobre els termes en què VIDAL GOMÀ tractarà les dades dels subscriptors en la newsletter. 

  • Finalitat del tractament: Gestionar la subscripció i la remissió de la newsletter i comunicacions comercials de VIDAL GOMÀ.
  • Destinataris de les dades dels subscriptors newsletter: A més de l'equip de professionals i l'administrador de VIDAL GOMÀ, indicats anteriorment, també tindrà accés a les dades dels subscriptors l'empresa prestatària del servei de remissió de les Newsletters i comunicacions de VIDAL GOMÀ, que només accedirà amb la finalitat de gestionar la remissió de les newsletters. 

No cedirem les seves dades a tercers excepte quan existeixi una obligació legal.