Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Gestió integral de projectes

Un servei complert, efectiu i personalitzat

Ens fem càrrec de tot el procés amb rigor i professionalitat.

El Grup Immobiliari Vidal Gomà li permet contractar la gestió global de qualsevol projecte immobiliari, com ara cases i pisos obra nova Terrassa.

Ens fem càrrec del control i el desenvolupament integral del seu projecte, des de la fase d’estudi fins al lliurament del producte final.

La millora continuada del nostre sistema de treball li permetrà gaudir dels mecanismes de control i de gestió d’obra nova Terrassa més avançats i eficaços del sector.

Els promotors que confien els seus projectes d'obra nova Terrasa i Vallès a Vidal Gomà veuen notablement optimitzats els productes finals, costos, terminis i qualitats, i redueixen els riscos derivats de les desviacions imprevistes.

Confiï'ns el seu projecte immobiliari!

Concerta
una visita

x

Responsable del tractament de les dades: VIDAL GOMA GESTIO, S.L.U. 

Finalitat del tractament: Gestionar i atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes que els usuaris d’aquest formulari contactar ens enviïn.

Legitimació del tractament:: Consentiment de l’interessat en el moment d’enviar-nos el formulari complimentat amb les seves dades.

Destinataris de les seves dades:El personal, la direcció de l’empresa i els prestadors de serveis necessaris per el manteniment informàtic i de la web. Les seves dades no es cediran a tercers excepte quan existeixi una obligació legal.  

Drets que l’assisteixen: Te dret a accedir, rectificar, suprimir les seves dades, així com altres drets, com s’explica detalladament a la informació addicional.

Informació addicional: Poden consultar la informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades, seguint el següent enllaç: https://www.vidalgoma.es/ca/politica-de-privacitat