Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

L'empresa

El vostre assessor immobiliari de confiança

Més de 30 anys construint il·lusions

Finques Vidal Gomà va néixer en 1984 com una petita empresa dedicada a la Intermediació Immobiliària i a l'Administració de Finques, a Terrassa i al Vallés. 

Al llarg dels anys, hem anat incrementant el nostre volum de negoci diversificant els serveis que oferim, oferint una solució global amb compromís i transparència. La nostra evolució, sòlida i sostinguda, ens ha convertit en un grup de referència en el sector immobiliari.

Seguirem treballant amb optimisme i amb passió per millorar la qualitat de vida de les persones.

Aquesta convicció orienta la nostra estratègia: investigar, innovar i desenvolupar una nova generació de Serveis Immobiliaris Integrals, que ens permeti seguir superant les expectatives dels nostres clients.

Consulta els serveis que oferim

La nostra activitat inclou totes les facetes del negoci immobiliari.

Aquest enfocament integral ens permet treballar amb una visió global del sector i generar importants sinergies, que beneficien als nostres clients i a les empreses que col·laboren amb nosaltres.

Coneix algun dels nostres clients

Valors de Finques Vidal Gomà - Creiem en el treball ben fet

Totes les nostres activitats es fonamenten en un conjunt de valors que regeixen les nostres relacions amb clients, proveïdors i col·laboradors.

  • Professionalitat: La nostra organització està formada per experts en diferents disciplines, capaços de donar una resposta integral a totes les necessitats dels nostres clients.
  • Qualitat: Assumim un compromís de màxima qualitat en tots els projectes que gestionem.
  • Vocació de servei: Assessorem als nostres clients amb total transparència, proposant-los sempre la solució més avantatjosa per als seus interessos.
  • Compromís: Sempre complim les condicions i terminis pactats. 
  • Honestedat: Valorem l'ètica professional i personal per sobre de totes les coses.

Innovació: Apliquem les noves tecnologies i la creativitat a tots els àmbits del negoci immobiliari.


 

 

 

 

 

     

Sol·licita
més informació

x

Responsable del tractament de les dades: VIDAL GOMA GESTIO, S.L.U. 

Finalitat del tractament: Gestionar i atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes que els usuaris d’aquest formulari contactar ens enviïn.

Legitimació del tractament:: Consentiment de l’interessat en el moment d’enviar-nos el formulari complimentat amb les seves dades.

Destinataris de les seves dades:El personal, la direcció de l’empresa i els prestadors de serveis necessaris per el manteniment informàtic i de la web. Les seves dades no es cediran a tercers excepte quan existeixi una obligació legal.  

Drets que l’assisteixen: Te dret a accedir, rectificar, suprimir les seves dades, així com altres drets, com s’explica detalladament a la informació addicional.

Informació addicional: Poden consultar la informació addicional i detallada sobre el tractament de les seves dades, seguint el següent enllaç: https://www.vidalgoma.es/ca/politica-de-privacitat